تبلیغات
غرورم شکست - خرید آموزش شیرینی پزی

امروز:

خرید آموزش شیرینی پزی

خرید آموزش شیرینی پزی

آموزش شیرینی پزی در یک مجموعه بی نظیر که بیش از ۱۰۰ مدل دستور پخت و مراحل تهیه انواع شیرینی در آن آموزش داده شده است.حتما شما هم دوست دارید تا برای یک بار هم که شده با دستپخت خود یک شیرینی بسیار خوشمزه در منزل درست کرده و اعضای خانواده و دوستان خود را به خوردن آن دعوت نمایید.ما برای شما بانوان عزیز امروز یک مجموعه  با نام آموزش شیرینی پزی در نظر گرفته ایم که  می توانید با تماشای این مجموعه تمام اصول حرفه ای اموزش پخت شیرینی را فرا گرفته و با سلیقه خود یکی از بهترین های انرا در منزل درست نمایید.

آموزش شیرینی پزی

شما با تماشای این آموزش تصویری و کمی تلاش و کوشش می توانید خیلی زود به یک شیرینی پز ماهر و حرفه ای تبدیل شوید و بهترین ها را در منزل خود طبخ کنید.ما سعی  کرده ایم تا از میان سایر محصولات موجود در بازار یکی از با کیفیت ترین و معروف ترین این آموزش ها را در نظر بگیریم.شما می توانید برای تهیه این محصول همین الان بروی دکمه خرید پستی کلیک کرده و سفارش خود را ثبت نمایید و بعد از اینکه آموزش شیرینی پزی به دستتان رسید وجه انرا به مامور پست بپردازید.





آموزش شیرینی پزی

این مجموعه آموزش شیرینی پزی براحتی قابل پخش در کامپیوتر و دستگاه های پلیر خانگی بوده و با بالاترین کیفیت ممکن تمام مراحل پخت یک شیرینی را به شما هنر آموز گرامی نشان می دهد.شما همچنین می توانید با فرا گرفتن این هنر به عنوان یک شغل به آن نگاه کرده و با گرفتن مدارک لازم خود تبدیل به یک شیرینی پز ماهر شوید.پیشنهاد می کنیم حتما برای یک بار هم که شده به تماشای این مجموعه بنشینید و نکات مهم انرا فرا بگیرید.

اگر دوست دارید تا همسری شیرینی پز و ماهر در منزل داشته باشید این بهترین فرصت است تا با تهیه این آموزش شیرینی پزی و هدیه دادن آن به همسرتان او را ترقیب نمایید تا هر چه زودتر به تماشای این مجموعه نشسته و برای شما یک شیرینی خوشمزه درست کند.

آموزش شیرینی پزی

برخی دستور های تهیه انواع شیرینی

شیرینی پزی:

شیرینی زنجبیلی بدون فر در شیرینی پزی:

مواد لازم جهت تهیه این شیرینی خوشمزه :

آرد: ۳  پیمانه

روغن و کره :نصف پیمانه

زنجبیل:۳ قاشق سوپ خوری

پودر قند:۳/۲ پیمانه

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی بدون فر:جهت تهیه این شیرینی روغن  و پودر قند و زنجبیل را با ترکیب کرده سپس آرد را در ظرفی روی   حرارت ملایم قرار داده  و  مرتب هم زده تا بوی خامی او از بین برود اما تغییر رنگ در آرد ایجاد  نگردد.آرد را از روی حرارت بر داشته و به مواد اضافه کرده  و با هم ترکیب می کنیم در مرحله بعد کره را اضافه نموده و   به وسیله وردنه  خمیر مورد نظر را تخت کرده و با قالب های مختلف طرح می دهیم.

آموزش شیرینی پزی

شیرینی پفک گردویی در شیرینی پزی:

مواد لازم:

زده تخم مرغ:۳ عدد

پودر قند:۱۵۰ گرم

مغز گرد:  ۲/۱ پیمانه

آرد: اقاشق مربا خوری

پکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

هل  به مقدار لازم

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی پفک گردویی:ابتدا زده تخم  مرغ را هم زده و سپس پودر هل را به تخم مرغها اضافه کرده و بعد از آن پودر قند را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه هم  می زنیم.و در مرحله بعد آرد و پکینگ پودر به به مواد بالا اضافه کرده و سپس گردو را اضافه می کنیم.

فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه روشن نموده و بعد سینی فر را چرب کرده و از موادی که تهیه شده با قاشق برداشته و با فاصله در سینی چیده و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار داده تا پفک ها خشک  شوند و بعد از آن فر را خاموش کرده و در فضای باز قرار داده تا سرد شوند.و بعد می توانید آنها را در ظرفی چیده و میل  نمائید.

شیرینی کاکا در شیرینی پزی :

مواد لازم:

آرد گندم :۱۵۰ گرم

کدو حلوایی له شده :۱۰۰ گرم

تخم مرخ:۱ عدد

شکر:۵۰ گرم

بکینگ پادر :۱ قاشق چایخوری

گلاب : نصف پیمانه

گردو: نصف پیمانه

دارچین،روغن و هل مقداری

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی کاکا: تخم مرغ   و شکر را  با هم ترکیب کرده سپس گلاب را اضافه کرده و بعد کدو حلوایی را به مواد اضافه نموده،آرد و پکینگ پادر را با هم از صافی رد نموده  و به مواد اضافه کرده  و بعد گردو ها را اضافه کرده خمیر  حاصل شده را  طی مدت ۱ در ظرف در بسته ای قرار داده و بعد از گذشت این مدت زمان با قالب گرد ،قالب زده و در روغن داغ سرخ می کنیم.در مرحله آخر روی آنها را با پودر دارچین و حل تزئین می کنیم.

شیرینی خرمایی ئر شیرینی پزی :

مواد لازم:

خرما و گردو  هر یک :۲پیمانه

پودر نارگیل،پودر پسته ، پودر دارچین و کنجد هر کدام:۱ قاشق چایخوری

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی خرمایی:ابتدا  هسته خرما ها را جدا نموده و با گردو در غذا ساز ریخته و آنها را با هم میکس کرده و بعد در ظرفی تخت  پهن کرده و با قالب گل ،آن را قالب زده ، و بعد از آن گل ها را در  پودر نارگیل،پودر پسته ، پودرکنجد و دارچین به صورت جداگانه آغشته کرده و بعد در ظرف مورد نظر چیده،شیرینی شما آماده سرو است.

آموزش شیرینی پزی

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی پنجره ای و مواد لازم :

آرد:یک  لیوان

تخم مرغ : پنج عدد

نشاسته : یک لیوان

گلاب: چهار  قاشق غذا خوری

روغن مایع :دو لیوان

وانیل :۴/۱ قاشق چایخوری

پودر قند: به مقدار دلخواه

طریقه پخت:نشاسته را در گلاب حل کرده و بعد تخم مرغ ها را  اضافه نموده و شروع به هم زدن کنید، و بعد آرد و وانیل و تخم مرغ را به نشاسته اضافه  نموده و هم زده  و بعد آن را از الک رد کرده ،در قابلمه ای روغن داغ کرده و قالب مورد نظر را در قابلمه قرار داده و بعد آن را در مواد بعد از داغ شدن قرار دهید.مواد باید طوری ریخته شود تا لبه قالب پوشیده شود.  فوراً قالب را داخل روغن داغ قرار داده و  به قالب ضربه ای وارد کرده تا مواد  درون آن جدا گردد. و  بعد از ان حرارت را کم نموده تا شیرینی ها آرام پخته شوند و بعد از ان بر روی  دستمالی آنها را چیده تا روغن اضافی موجود در آن کشیده شود و بعد از خنگ شدن آنها را در ظرفی چیده و مقداری پودر قند توسط الک بر روی شیرینی ها پخش می کنیم.

تهیه شیرینی در خانه برای خانم خونه بسیار لذت بخش بوده و علاوه بر آن شیرینی هایی که خانگی تهیه می شوند  طعمی دلپذیر و متفاوتی را به همراه داشته علاوه بر آن دارای سلامت بیشتر بوده زیرا شیرینی که در منزل تهیه می شود از مواد درجه یک و با بهداشت کامل تهیه می شوند  و به صرفه تر بوده،که در این متن شیرینی پزی تهیه چند شیرینی خوشمزه را برای شما علاقمندان به  اشترک می گذاریم:

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی نارگیلی :

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ:۵عدد

پودر قند: ۲۵۰ گرم

پودرنارگیل:۱۵۰ گرم

وانیل مایع  :نصف قاشق چایخوری

طریقه پخت این شیرینی :سفیده تخم مرغ ها را با هم زن برقی روی دور تند به مدت ۷ دقیقه زده تا سفت گردد.و این همزدن در یک جهت انجام گیرد. پودر قند را به سفیده های تخم مغ اضافه نموده و  به گونه ای که ظرف پیرکسی که مواد در آن هست را روی کتری قرار گرفته روی حرارت قرار داده و به طور مرتب تا زمانی که مواد کشدار شود هم زده و بعد که مواد داغ شد  از روی حرارت پایین آورده و پودر نارگیل را اضافه نموده و در مرحله اخر هم وانیل مایع اضافه می کنیم.و بعد مواد آماده شده را در قیفی ریخته و سینی فری که از قبل چرب شده و کاغذ روغنی  داخل آن انداخته شده  را آورده و با قیف تکه هایی را  با فاصله داخل  سینی قرار می دهیم و بعد از آن سینی را در فر با درجه حرارت پایین قرار داده زیزا هدف این است که روی شیرینی ها سرخ نشوند.بعد از کمی رنگ گرفتن فر را خاموش کرده ولی از فر بیرون نیاورده  و منتظر می مانیم تا شیرینی ها رنگ مورد نظرمان را به خود بگیرند و بعد سینی را بیرون آورده و اجازه می دهیم خنک شوند.  فراموش نکنید که المنت بالایی فر روشن نگردد.

آموزش شیرینی پزی و شیرینی ملکه بادام :

مواد لازم:

آرد: ۳ و ۴/۳ پیمانه

پودر قند: ۱ و ۴/۱ پیمانه

روغن جامد: ۱ و ۴/۳ پیمانه

تخم مرغ:۲عدد

هل:نصف قاشق چایخوری

خامه :۲/۱ پیمانه

پکینگ پادر:نصف قاشق چایخوری

عسل :۲ پیمانه

خلال بادام: دو پیمانه

کره:۴/۳ پیمانه

شکر: یک پیمانه

خامه :نصف پیمانه

زعفران غلیظ : دو قاشق سوپخوری

طریقه پخت این شیرینی:ابتدا پودر قند به همراه روغن هم زده تا زمانی که پوک و سبک شود.و بعد تخم مرغ ها و بعد از آن هم خامه را به مواد اضافه نموده و در آخر آرد و بکینگ پودر و هل را همگی به مواد اضافه نموده و هنگامی که خمیر به صورت یک دست شد. مواد را در کف سینی که از قبل چرب شده می ریزیم و بعد سینی را به مدت زمان ۱۰ دقیقه در دمای فر ۱۷۰ درجه قرار داده و در این فاصله عسل،کره ،خامه و شکر  و خلال  و زعفران غلیظ را با هم ترکیب نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه قرارداده و بعد مواد را از  فر بیرون آورده و مواد روی حرارت را روی خمیز می ریزیم و در طبقه بالای فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار داده  تا روی شیرینی ها طلایی گردند.بعد از اینکه مدت زمان ۲۵ دقیقه تمام شد سینی را از فر خارج نموده و بعد اط سرد شدن شیرینی ها را به صورت لوزی برش  داده و آماده سرو قرار می گیرد.

آموزش شیرینی پزی و شیرینی بهشتی در شیرینی پزی:

مواد لازم:

روغن جامد:۲پیمانه

پودر قند و یا شکر:۲پیمانه

آرد سفید:۴ پیمانه

روغن مایع:نصف پیمانه

وانیل، پودر کاکائو،زعفران به مقدار نیاز

ابتدا روغن را به صورت بنماری  آب کرده  در یخچال قرار داده تا سفت گردد و بعد با شکر با همزن طوری هم میزنیم که مایع سفید رنگ گردد.و بعد از اضافه نمودن وانیل  همزن را خاموش کرده و آرد الک شده را کم کم اضافه و هم می زنیم و بعد روغن مایع را هم اضافه کرده و کمی دیگر هم زده،هنگام آماده شدن خمیر، آن را به  ۳ قسمت تقسیم کرده و قسمت از مواد را با پودر کاکائو ،قسمتی را با زعفران و قسمت اخر را بدون اضافه کردن چیزی ساده نگه داشته ،و بعد  خمیر ها را با فاصله در سینی فری که از قبل چرب شده  می ریزیم و در فر با درجه حرارت ۲۰۰ درجه به مدت زمان ۱۵ دقیقه قرار داده تا طلایی گردند.


نوشته شده در : چهارشنبه 12 اسفند 1394  توسط : مهران زلقی.    نظرات() .

saeed
دوشنبه 30 فروردین 1395 10:45 ق.ظ
تنبیه در هنگام خشم ، اصلاح نیست بلکه انتقام است . مونت نین
طراحی سایت در تبریز
جمعه 21 اسفند 1394 12:42 ق.ظ
گناه افشا شدن یک راز به گردن کسی است که اولین بار آن را به دیگری سپرده است . کنکور
عسل
چهارشنبه 12 اسفند 1394 12:05 ب.ظ
سلام گلم باشه راستی یه وبلاگ طراحی کردم و تمام کسایی که وبلاگ خوب و باحال دارند رو دعوت به تبادل لینک کردم . از تو هم دعوت می کنیم به جمع ما بیای
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
زیبایی خنده لبخند هالیوودی دندانپزشکی زیبایی لبخند زیبا زیبایی لبخند طراحی لبخند اصلاح طرح لبخند لمینت دندان لمینت قیمت لمینت دندان هزینه کاشت دندان کاشت دندان کشیدن دندان عقل کشیدن دندان کاشت دندان ایمپلنت سایت دندانپزشکی کلینیک دندانپزشکی دندانپزشک دندانپزشکی دکتر دندانپزشک کامپوزیت وینر ایمپلنت ایمپلنت دندان جرم گیری دندان جراحی لثه برج خنک کننده مدار بسته دکوراسیون داخلی مبلمان اداری دوربین مدار بسته برد هوشمند ویدئو پروژکتور دوربین مدار بسته کرج خرید اپل آیدی