تبلیغات
غرورم شکست - خرید آموزش شیرینی پزی

امروز:

خرید آموزش شیرینی پزی

خرید آموزش شیرینی پزی

آموزش شیرینی پزی در یک مجموعه بی نظیر که بیش از ۱۰۰ مدل دستور پخت و مراحل تهیه انواع شیرینی در آن آموزش داده شده است.حتما شما هم دوست دارید تا برای یک بار هم که شده با دستپخت خود یک شیرینی بسیار خوشمزه در منزل درست کرده و اعضای خانواده و دوستان خود را به خوردن آن دعوت نمایید.ما برای شما بانوان عزیز امروز یک مجموعه  با نام آموزش شیرینی پزی در نظر گرفته ایم که  می توانید با تماشای این مجموعه تمام اصول حرفه ای اموزش پخت شیرینی را فرا گرفته و با سلیقه خود یکی از بهترین های انرا در منزل درست نمایید.

آموزش شیرینی پزی

شما با تماشای این آموزش تصویری و کمی تلاش و کوشش می توانید خیلی زود به یک شیرینی پز ماهر و حرفه ای تبدیل شوید و بهترین ها را در منزل خود طبخ کنید.ما سعی  کرده ایم تا از میان سایر محصولات موجود در بازار یکی از با کیفیت ترین و معروف ترین این آموزش ها را در نظر بگیریم.شما می توانید برای تهیه این محصول همین الان بروی دکمه خرید پستی کلیک کرده و سفارش خود را ثبت نمایید و بعد از اینکه آموزش شیرینی پزی به دستتان رسید وجه انرا به مامور پست بپردازید.





آموزش شیرینی پزی

این مجموعه آموزش شیرینی پزی براحتی قابل پخش در کامپیوتر و دستگاه های پلیر خانگی بوده و با بالاترین کیفیت ممکن تمام مراحل پخت یک شیرینی را به شما هنر آموز گرامی نشان می دهد.شما همچنین می توانید با فرا گرفتن این هنر به عنوان یک شغل به آن نگاه کرده و با گرفتن مدارک لازم خود تبدیل به یک شیرینی پز ماهر شوید.پیشنهاد می کنیم حتما برای یک بار هم که شده به تماشای این مجموعه بنشینید و نکات مهم انرا فرا بگیرید.

اگر دوست دارید تا همسری شیرینی پز و ماهر در منزل داشته باشید این بهترین فرصت است تا با تهیه این آموزش شیرینی پزی و هدیه دادن آن به همسرتان او را ترقیب نمایید تا هر چه زودتر به تماشای این مجموعه نشسته و برای شما یک شیرینی خوشمزه درست کند.

آموزش شیرینی پزی

برخی دستور های تهیه انواع شیرینی

شیرینی پزی:

شیرینی زنجبیلی بدون فر در شیرینی پزی:

مواد لازم جهت تهیه این شیرینی خوشمزه :

آرد: ۳  پیمانه

روغن و کره :نصف پیمانه

زنجبیل:۳ قاشق سوپ خوری

پودر قند:۳/۲ پیمانه

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی بدون فر:جهت تهیه این شیرینی روغن  و پودر قند و زنجبیل را با ترکیب کرده سپس آرد را در ظرفی روی   حرارت ملایم قرار داده  و  مرتب هم زده تا بوی خامی او از بین برود اما تغییر رنگ در آرد ایجاد  نگردد.آرد را از روی حرارت بر داشته و به مواد اضافه کرده  و با هم ترکیب می کنیم در مرحله بعد کره را اضافه نموده و   به وسیله وردنه  خمیر مورد نظر را تخت کرده و با قالب های مختلف طرح می دهیم.

آموزش شیرینی پزی

شیرینی پفک گردویی در شیرینی پزی:

مواد لازم:

زده تخم مرغ:۳ عدد

پودر قند:۱۵۰ گرم

مغز گرد:  ۲/۱ پیمانه

آرد: اقاشق مربا خوری

پکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

هل  به مقدار لازم

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی پفک گردویی:ابتدا زده تخم  مرغ را هم زده و سپس پودر هل را به تخم مرغها اضافه کرده و بعد از آن پودر قند را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه هم  می زنیم.و در مرحله بعد آرد و پکینگ پودر به به مواد بالا اضافه کرده و سپس گردو را اضافه می کنیم.

فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه روشن نموده و بعد سینی فر را چرب کرده و از موادی که تهیه شده با قاشق برداشته و با فاصله در سینی چیده و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار داده تا پفک ها خشک  شوند و بعد از آن فر را خاموش کرده و در فضای باز قرار داده تا سرد شوند.و بعد می توانید آنها را در ظرفی چیده و میل  نمائید.

شیرینی کاکا در شیرینی پزی :

مواد لازم:

آرد گندم :۱۵۰ گرم

کدو حلوایی له شده :۱۰۰ گرم

تخم مرخ:۱ عدد

شکر:۵۰ گرم

بکینگ پادر :۱ قاشق چایخوری

گلاب : نصف پیمانه

گردو: نصف پیمانه

دارچین،روغن و هل مقداری

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی کاکا: تخم مرغ   و شکر را  با هم ترکیب کرده سپس گلاب را اضافه کرده و بعد کدو حلوایی را به مواد اضافه نموده،آرد و پکینگ پادر را با هم از صافی رد نموده  و به مواد اضافه کرده  و بعد گردو ها را اضافه کرده خمیر  حاصل شده را  طی مدت ۱ در ظرف در بسته ای قرار داده و بعد از گذشت این مدت زمان با قالب گرد ،قالب زده و در روغن داغ سرخ می کنیم.در مرحله آخر روی آنها را با پودر دارچین و حل تزئین می کنیم.

شیرینی خرمایی ئر شیرینی پزی :

مواد لازم:

خرما و گردو  هر یک :۲پیمانه

پودر نارگیل،پودر پسته ، پودر دارچین و کنجد هر کدام:۱ قاشق چایخوری

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی خرمایی:ابتدا  هسته خرما ها را جدا نموده و با گردو در غذا ساز ریخته و آنها را با هم میکس کرده و بعد در ظرفی تخت  پهن کرده و با قالب گل ،آن را قالب زده ، و بعد از آن گل ها را در  پودر نارگیل،پودر پسته ، پودرکنجد و دارچین به صورت جداگانه آغشته کرده و بعد در ظرف مورد نظر چیده،شیرینی شما آماده سرو است.

آموزش شیرینی پزی

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی پنجره ای و مواد لازم :

آرد:یک  لیوان

تخم مرغ : پنج عدد

نشاسته : یک لیوان

گلاب: چهار  قاشق غذا خوری

روغن مایع :دو لیوان

وانیل :۴/۱ قاشق چایخوری

پودر قند: به مقدار دلخواه

طریقه پخت:نشاسته را در گلاب حل کرده و بعد تخم مرغ ها را  اضافه نموده و شروع به هم زدن کنید، و بعد آرد و وانیل و تخم مرغ را به نشاسته اضافه  نموده و هم زده  و بعد آن را از الک رد کرده ،در قابلمه ای روغن داغ کرده و قالب مورد نظر را در قابلمه قرار داده و بعد آن را در مواد بعد از داغ شدن قرار دهید.مواد باید طوری ریخته شود تا لبه قالب پوشیده شود.  فوراً قالب را داخل روغن داغ قرار داده و  به قالب ضربه ای وارد کرده تا مواد  درون آن جدا گردد. و  بعد از ان حرارت را کم نموده تا شیرینی ها آرام پخته شوند و بعد از ان بر روی  دستمالی آنها را چیده تا روغن اضافی موجود در آن کشیده شود و بعد از خنگ شدن آنها را در ظرفی چیده و مقداری پودر قند توسط الک بر روی شیرینی ها پخش می کنیم.

تهیه شیرینی در خانه برای خانم خونه بسیار لذت بخش بوده و علاوه بر آن شیرینی هایی که خانگی تهیه می شوند  طعمی دلپذیر و متفاوتی را به همراه داشته علاوه بر آن دارای سلامت بیشتر بوده زیرا شیرینی که در منزل تهیه می شود از مواد درجه یک و با بهداشت کامل تهیه می شوند  و به صرفه تر بوده،که در این متن شیرینی پزی تهیه چند شیرینی خوشمزه را برای شما علاقمندان به  اشترک می گذاریم:

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی نارگیلی :

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ:۵عدد

پودر قند: ۲۵۰ گرم

پودرنارگیل:۱۵۰ گرم

وانیل مایع  :نصف قاشق چایخوری

طریقه پخت این شیرینی :سفیده تخم مرغ ها را با هم زن برقی روی دور تند به مدت ۷ دقیقه زده تا سفت گردد.و این همزدن در یک جهت انجام گیرد. پودر قند را به سفیده های تخم مغ اضافه نموده و  به گونه ای که ظرف پیرکسی که مواد در آن هست را روی کتری قرار گرفته روی حرارت قرار داده و به طور مرتب تا زمانی که مواد کشدار شود هم زده و بعد که مواد داغ شد  از روی حرارت پایین آورده و پودر نارگیل را اضافه نموده و در مرحله اخر هم وانیل مایع اضافه می کنیم.و بعد مواد آماده شده را در قیفی ریخته و سینی فری که از قبل چرب شده و کاغذ روغنی  داخل آن انداخته شده  را آورده و با قیف تکه هایی را  با فاصله داخل  سینی قرار می دهیم و بعد از آن سینی را در فر با درجه حرارت پایین قرار داده زیزا هدف این است که روی شیرینی ها سرخ نشوند.بعد از کمی رنگ گرفتن فر را خاموش کرده ولی از فر بیرون نیاورده  و منتظر می مانیم تا شیرینی ها رنگ مورد نظرمان را به خود بگیرند و بعد سینی را بیرون آورده و اجازه می دهیم خنک شوند.  فراموش نکنید که المنت بالایی فر روشن نگردد.

آموزش شیرینی پزی و شیرینی ملکه بادام :

مواد لازم:

آرد: ۳ و ۴/۳ پیمانه

پودر قند: ۱ و ۴/۱ پیمانه

روغن جامد: ۱ و ۴/۳ پیمانه

تخم مرغ:۲عدد

هل:نصف قاشق چایخوری

خامه :۲/۱ پیمانه

پکینگ پادر:نصف قاشق چایخوری

عسل :۲ پیمانه

خلال بادام: دو پیمانه

کره:۴/۳ پیمانه

شکر: یک پیمانه

خامه :نصف پیمانه

زعفران غلیظ : دو قاشق سوپخوری

طریقه پخت این شیرینی:ابتدا پودر قند به همراه روغن هم زده تا زمانی که پوک و سبک شود.و بعد تخم مرغ ها و بعد از آن هم خامه را به مواد اضافه نموده و در آخر آرد و بکینگ پودر و هل را همگی به مواد اضافه نموده و هنگامی که خمیر به صورت یک دست شد. مواد را در کف سینی که از قبل چرب شده می ریزیم و بعد سینی را به مدت زمان ۱۰ دقیقه در دمای فر ۱۷۰ درجه قرار داده و در این فاصله عسل،کره ،خامه و شکر  و خلال  و زعفران غلیظ را با هم ترکیب نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه قرارداده و بعد مواد را از  فر بیرون آورده و مواد روی حرارت را روی خمیز می ریزیم و در طبقه بالای فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار داده  تا روی شیرینی ها طلایی گردند.بعد از اینکه مدت زمان ۲۵ دقیقه تمام شد سینی را از فر خارج نموده و بعد اط سرد شدن شیرینی ها را به صورت لوزی برش  داده و آماده سرو قرار می گیرد.

آموزش شیرینی پزی و شیرینی بهشتی در شیرینی پزی:

مواد لازم:

روغن جامد:۲پیمانه

پودر قند و یا شکر:۲پیمانه

آرد سفید:۴ پیمانه

روغن مایع:نصف پیمانه

وانیل، پودر کاکائو،زعفران به مقدار نیاز

ابتدا روغن را به صورت بنماری  آب کرده  در یخچال قرار داده تا سفت گردد و بعد با شکر با همزن طوری هم میزنیم که مایع سفید رنگ گردد.و بعد از اضافه نمودن وانیل  همزن را خاموش کرده و آرد الک شده را کم کم اضافه و هم می زنیم و بعد روغن مایع را هم اضافه کرده و کمی دیگر هم زده،هنگام آماده شدن خمیر، آن را به  ۳ قسمت تقسیم کرده و قسمت از مواد را با پودر کاکائو ،قسمتی را با زعفران و قسمت اخر را بدون اضافه کردن چیزی ساده نگه داشته ،و بعد  خمیر ها را با فاصله در سینی فری که از قبل چرب شده  می ریزیم و در فر با درجه حرارت ۲۰۰ درجه به مدت زمان ۱۵ دقیقه قرار داده تا طلایی گردند.


نوشته شده در : چهارشنبه 12 اسفند 1394  توسط : مهران زلقی.    نظرات() .

find asbestos
دوشنبه 1 آبان 1396 03:09 ق.ظ
Hello every one, here every person is sharing these knowledge, thus it's good to read this web site, and I used to
pay a visit this weblog every day.
Grupo Coral presidios
شنبه 29 مهر 1396 06:32 ب.ظ
This post is really a nice one it helps new net
people, who are wishing in favor of blogging.
Umanizzare presidios
شنبه 29 مهر 1396 03:29 ب.ظ
I was able to find good info from your content.
Lelio Vieira Carneiro
دوشنبه 24 مهر 1396 10:40 ق.ظ
My relatives all the time say that I am killing my time here at net, but I know I am getting experience everyday by reading thes nice posts.
traveling wilburys
سه شنبه 18 مهر 1396 06:43 ب.ظ
Hello to every one, for the reason that I am in fact keen of reading this weblog's post to
be updated daily. It consists of good stuff.
developing heart disease
سه شنبه 18 مهر 1396 10:09 ق.ظ
What's up i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere, when i read this article i thought i could also
create comment due to this good article.
soccer shoes
پنجشنبه 13 مهر 1396 03:25 ب.ظ
I seriously love your site.. Excellent colors & theme. Did you create
this amazing site yourself? Please reply back as I'm wanting to
create my very own website and want to learn where
you got this from or exactly what the theme is named.
Many thanks!
Jessica
دوشنبه 10 مهر 1396 08:26 ق.ظ
Hey There. I found your weblog using msn. This is an extremely well written article.
I will be sure to bookmark it and come back to learn more of your
helpful information. Thanks for the post. I will certainly comeback.
اپل آیدی
دوشنبه 10 مهر 1396 02:36 ق.ظ
ممنون از وبلاگ خوبتون. به سایت
ما هم حتما سر بزنید
آموزش آشپزی
جمعه 7 مهر 1396 12:37 ق.ظ
خیلی خوب بود ممنون
route travel tips
پنجشنبه 6 مهر 1396 11:53 ق.ظ
I used to be recommended this website by my cousin. I am now not positive whether
or not this publish is written via him as no one
else realize such distinct about my trouble. You are wonderful!
Thank you!
soccer jerseys
پنجشنبه 6 مهر 1396 06:20 ق.ظ
My spouse and I absolutely love your blog and find a lot of your post's to be precisely what I'm looking for.
Would you offer guest writers to write content available for you?
I wouldn't mind writing a post or elaborating on a number of
the subjects you write concerning here. Again, awesome weblog!
traveling jobs
پنجشنبه 6 مهر 1396 03:34 ق.ظ
Hi! Do you know if they make any plugins to
safeguard against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any suggestions?
What makes you grow taller during puberty?
شنبه 1 مهر 1396 11:00 ق.ظ
Very great post. I just stumbled upon your blog and wanted
to mention that I've really enjoyed surfing around your blog posts.

After all I will be subscribing to your feed and I hope you write once more soon!
marketing efforts
جمعه 31 شهریور 1396 08:40 ب.ظ
Hi! I just wish to offer you a huge thumbs up for your great info you've got here on this post.
I am returning to your website for more soon.
What is limb lengthening surgery?
یکشنبه 15 مرداد 1396 12:28 ب.ظ
I got this web site from my friend who shared with me about this web page and now this time I am visiting this
web site and reading very informative articles at this time.
BHW
پنجشنبه 24 فروردین 1396 02:53 ق.ظ
Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how
can i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal.
I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea
manicure
پنجشنبه 10 فروردین 1396 11:56 ب.ظ
I am in fact glad to read this weblog posts which contains plenty of
helpful data, thanks for providing these kinds of information.
saeed
دوشنبه 30 فروردین 1395 11:45 ق.ظ
تنبیه در هنگام خشم ، اصلاح نیست بلکه انتقام است . مونت نین
طراحی سایت در تبریز
جمعه 21 اسفند 1394 12:42 ق.ظ
گناه افشا شدن یک راز به گردن کسی است که اولین بار آن را به دیگری سپرده است . کنکور
عسل
چهارشنبه 12 اسفند 1394 12:05 ب.ظ
سلام گلم باشه راستی یه وبلاگ طراحی کردم و تمام کسایی که وبلاگ خوب و باحال دارند رو دعوت به تبادل لینک کردم . از تو هم دعوت می کنیم به جمع ما بیای
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
زیبایی خنده لبخند هالیوودی دندانپزشکی زیبایی لبخند زیبا زیبایی لبخند طراحی لبخند اصلاح طرح لبخند لمینت دندان لمینت قیمت لمینت دندان هزینه کاشت دندان کاشت دندان کشیدن دندان عقل کشیدن دندان کاشت دندان ایمپلنت سایت دندانپزشکی کلینیک دندانپزشکی دندانپزشک دندانپزشکی دکتر دندانپزشک کامپوزیت وینر ایمپلنت ایمپلنت دندان جرم گیری دندان جراحی لثه برج خنک کننده مدار بسته دکوراسیون داخلی مبلمان اداری دوربین مدار بسته برد هوشمند ویدئو پروژکتور دوربین مدار بسته کرج خرید اپل آیدی